Home » 90
902018-12-07T15:41:06+00:00

90-dagen focus

Een workshop van een dagdeel waar wij jou in een 1-op-1,  meenemen en met jou focus aanbrengen in je business. De 90-dagen online tool is hierbij inbegrepen en wordt volledig met jou ingericht en afgestemd, zodat je direct aan de slag kan.

€450,= ex. BTW

Met het 90-dagenplan plan je voor 90 dagen je activiteiten op de gebieden Acquistie, Doelgroep, Content en Omzet. Zo plan je je werkzaamheden met focus in en hou je overzicht op wat je écht moet doen. Het 90-dagenplan voorziet in een online tool en app die opgebouwd is uit 4 ingerichte werkboarden die je elke dag gebruikt en inzet om de focus aan te brengen én te houden. En je start elke 90 dagen opnieuw.

We richten de 90-days tool in waarin we de basis en structuur van jouw business in bouwen en gaan vervolgens over tot het bepalen WAT je
wilt doen/aanbieden, met en voor WIE je dit wilt aanbieden waarna we vervolgens overgaan tot het HOE-plan. We zetten 1 campagne op waarmee je direct aan de slag kan in die 90 dagen om gericht te acquireren, omzet te bepalen, diensten aan te bieden en zichtbaar te zijn. Daar hangen we een concrete contentkalender aan vast waarmee je off- en online je merk zichtbaar maakt.

Aan het einde van deze dag:

  • heb je geen losse actielijstjes meer
  • weet je wie je gaat benaderen om klant te worden
  • weet je hoe je de markt op gaat om nieuwe klanten te vinden
  • weet je wat je de komende 90 dagen aan omzet wilt binnenhalen
  • en draai je een off- en online campagne waarmee je je merk in de markt zet.