Home » 90
90 2018-06-28T09:17:31+00:00

90-dagen focusplan (zonder coach)

Een online tool én coach instructie waarmee jij het hele jaar met focus je business voert.

€227,= ex. BTW

Met het 90-dagenplan plan je voor 90 dagen je activiteiten op de gebieden Acquistie, Doelgroep, Content en Omzet. Zo plan je je werkzaamheden met focus in en hou je overzicht op wat je écht moet doen. Het 90-dagenplan voorziet in een online tool en app die opgebouwd is uit 4 ingerichte werkboarden die je elke dag gebruikt en inzet om de focus aan te brengen én te houden. En je start elke 90 dagen opnieuw.

Bij aanschaf volgt een uitgebreide werkinstructie voor het downloaden en gebruiken van dit 90-dagenplan en hoe je elke 90 dagen opnieuw focus brengt én houdt.

Benieuwd hoe het 90-dagenplan werkt?

90-dagen focus (met coach)

Een workshop van een dagdeel waar wij jou in een 1-op-1,  meenemen en met jou focus aanbrengen in je business. De 90-dagen online tool is hierbij inbegrepen en wordt volledig met jou ingericht en afgestemd, zodat je direct aan de slag kan.

€397,= ex. BTW

We richten de 90-days tool in waarin we de basis en structuur van jouw business in bouwen en gaan vervolgens over tot het bepalen WAT je
wilt doen/aanbieden, met en voor WIE je dit wilt aanbieden waarna we vervolgens overgaan tot het HOE-plan. We zetten 1 campagne op waarmee je direct aan de slag kan in die 90 dagen om gericht te acquireren, omzet te bepalen, diensten aan te bieden en zichtbaar te zijn. Daar hangen we een concrete contentkalender aan vast waarmee je off- en online je merk zichtbaar maakt.

Aan het einde van deze dag:

  • heb je geen losse actielijstjes meer
  • weet je wie je gaat benaderen om klant te worden
  • weet je hoe je de markt op gaat om nieuwe klanten te vinden
  • weet je wat je de komende 90 dagen aan omzet wilt binnenhalen
  • en draai je een off- en online campagne waarmee je je merk in de markt zet.

Voor beide versies geldt dat je na de aankoop toegevoegd wordt aan de nieuwe 90-dagen Facebook groepen. Daarin kun je je eigen plannen delen en feedback vragen aan ons en anderen.