logo B&C

THE VALUE
OF IDENTITY
IS THAT IT
COMES WITH
PURPOSE

Creër een unieke merkidentiteit, bouw een strategische business en own your brand

Ik ben Onica van Heusden, merkstrateeg & (He)Art director.

Vanuit mijn 15 jaar ondernemingservaring help ik bedrijven het fundament van hun merkidentiteit te vinden (of te herstellen) en van daaruit hun merk strategisch in de markt te zetten en uit te bouwen. Mijn belangrijkste doel is merken te laten verbinden op hartsniveau met hun publiek.

Een merkidentiteit is je paspoort om toegang te krijgen tot je lievelingspubliek. Dat bouwen aan een ijzersterk merk begint dan ook intern in je bedrijf; hoe klein of groot dat bedrijf ook is.
En ik bouw – met liefde – en samen met jou een merkidentiteit waar niemand om heen kan én wil.

Hoe we kunnen samenwerken

Pose your Brand | 9-maands Traject 

Een 9 maandsprogramma waarin ik je 9 maanden intensief en 1-op-1 begeleid met het vormgeven, embedden, uitdragen en in beeld brengen van je merk. We bepalen je identiteit, restylen je huidige huisstijl of zetten een nieuwe op, passen je bedrijfsprocessen aan, geven je sales- en marketingdoelstellingen vorm, stellen samen de marketingplannen op, bepalen de content en maken de beelden die jouw merk 9 maanden lang ondersteunen in het laden en uitdragen van je identiteit. Twee keer per maand zijn we samen en pakken we je merk op en brengen het de lucht in.

€1022,- p.m.

Bekijk het Programma

Launch Your Brand | 3-maands Traject 

Een 3-maandsprogramma waarin ik met jou je merkidentiteit vormgeef, we je sales en marketing een laserfocus geven en we het beeld maken dat jouw marketing en merk gaat ondersteunen om in de kijker en in de harten van je toekomstige publiek te komen. 3 maanden lang begeleid ik je intensief om je merk te laden en een kickstart te geven.

€3500,-

Launch your Brand

Identity Fundamentals | Worksessions

Een werksessie van 2 dagen waarbij we jouw merkfundament opzetten.

Tijdens de Identity Fundamental days creëren we jouw merkidentiteit en karakter. We stellen je merkpaspoort op dat dient als richtlijn en houvast voor alles wat je business naar binnen en buiten toe uitdraagt. Vervolgens gaan we die identiteit verweven in je bedrijfsprocessen en customer journey, zodat je klant in alle mogelijke vormen van contact met jouw merk, beleefd hoe het is om bij jouw merk te zijn. We toetsen samen de implementatie van de processen en bepalen jouw merk go/no-go moment waarna je zelfstandig je merk buiten kunt leven én beleven.

€2200,-

Identity fundamentals

Marketing & Sales strategy | Worksessions

Een tweedaagse 1-op-1 sessie waarin we jouw salesdoelen definiëren. We beginnen met het (her)bepalen van je kostprijs en tarievenlijst, waarna we een kwartaalplanning opstellen met de salesdoelen waar je strategisch naartoe gaat werken. Op dag 2 maken we samen het marketingplan waarmee we de salesdoelstellingen willen realiseren.  We schrijven de strategische content voor het marketingplan, zodat je na deze 2 dagen met uitgewerkte posts, nieuwsbrieven en campagnemateriaal gecombineerd met laserfocus naar huis gaat om gericht je salesdoelstellingen te bereiken.

€2200,-

Marketing & Sales Strategy