Over Onica2019-01-24T14:02:55+00:00
onica van Heusden

Wie ik ben?

Ik ben Onica van Heusden. Ik onderneem inmiddels ruim 12 jaar, ben getrouwd met Johan en heb een geweldige zoon (Dayan) van 6 en dochter (Faerony) van 2.

Ik ben geboren en getogen in Dordrecht en Rotterdam is nog steeds mijn thuis, ondanks dat ik al weer een aantal jaar in Gelderland woon.

Als oprichter en eigenaar van FFector, Osees Photography, Brand & Concept en de 13 jaar ondernemerschap heb ik een hoop mooie, maar zeker ook minder fraaie kanten van ondernemerschap gezien.

Die ervaringen deel ik graag met je zodat jij er, net als ik, van leren kan en hopelijk 13 jaar en langer mag en kan ondernemen met de juiste focus.

Vanuit de ervaring dat er veel ondernemers zijn die behoefte hebben aan een extra handje en af en toe een frisse blik, help ik ondernemers vanuit Gffect door een dagdeel, een dag of een programma lang jouw compagnon te zijn en dedicated met je mee te ondernemen, zodat jij succesvoller bent.

Ziet in alles een uitdaging

Maakt alleen maar fun in haar contacten met anderen

Zet jouw passie om naar een betaalde dienst of product

Volgzaamheid 10
Ijver 60
Intelligentie 80
Initiatief 90
Creativiteit 95
Passie 95

Over mij

In 2005 richtte ik FFector op met toen als focus de juiste mens op de juiste plek in de vorm van detachering en werving en selectie van HRM professionals en secretaresses. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de focus op begeleiding van managers intern, daar zij uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor de juiste inzet van de kwaliteiten van de medewerker.

Met ruim 19 werknemers faciliteren we 45000 werknemers in Nederland.
Bezoek de website van FFector voor meer informatie of volg ons online

In een tijd waarin ondernemers als paddestoelen uit de grond schieten, kom ik steeds meer mooie mensen tegen die kiezen voor ondernemerschap, maar eigenlijk alleen maar kennismaken met die minder fraaie kanten van ondernemerschap.

Ondernemen is doen. En daarom ben ik niet van de inspiratieverhaaltjes en trucjes. Ik heb me ten doel gesteld om met zoveel mogelijk ondernemers, klein of groot, starter of professional te DOEN. Op deze site heb ik onderneem dan ook vervangen door DOEN.

Want hoe DOE je nu met jezelf? Of in samenwerking met anderen? Hoe DOE je met personeel? Of hoe DOE je innovatief met een 0-budget?

Met mijn blogs geef ik je inzicht in wat ik met andere ondernemers tegenkom en met mijn DOE diensten help ik je graag persoonlijk, zodat jij weer volop te DOEN hebt.

Ik heb het een sport gemaakt om fans voor mijn bedrijf FFector te creëren en help jou graag om doormiddel van jouw GunFactor fans te krijgen en te houden en daardoor business te genereren. Focus en Fun zijn maken samen mijn gunfactor. En ik ontdek graag met jou wat jouw GunFactor is en hoe je die het beste inzet om succesvol te zijn.

Ik zie in alles een uitdaging en creeër overal mogelijkheden waaraan ik en de mensen om mee heen plezier beleven en ervaren.

Fun of plezier in wat je doet en wat je wilt ondernemen is zowel voor mens als bedrijf van essentieel belang om je doel te bereiken. Ik combineer mijn werk daarom met heel veel fun. Iedere ontmoeting, samenwerking of onderneming staat voor mij in het teken van beleving en gevoel.