Home ยป Privacy
Privacy 2018-07-06T07:18:38+00:00

Privacy verklaring Gffect Holding B.V. KvK: 61776149 http://www.brandenconcept.nl/

Brand & Concept en Selluf zijn handelsnamen van Gffect Holding B.V.

Brand & Concept is opgericht om jou te helpen met jouw bedrijf op de onderdelen Marketing, Sales, Social Media en zelfwaarde. Alle verkregen gegevens behandelen wij vertrouwelijk en zijn ten alle tijden voor jou inzichtelijk te maken. We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat volgens de AVG en UAVG mogen.

Persoonsgegevens

Wij verwerken verschillende persoonsgegevens die we ten alle tijde vertrouwelijk behandelen. Het gaat hierbij om de volgende (mogelijke) gegevens; a. Bedrijfsnaam b. Voor- en Achternaam c. Factuuradres en Vestigingsadres d. KvK-nummer e. E-mailadres f. Telefoonnummer g. Skypenaam h. Sociale media accountnamen i. Klantnummer, opdrachtnummer, offertenummer en factuurnummer
Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens? We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf via de website, e-mail, of Sociale Media – aangeleverd gekregen.

Doeleinden

We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat volgens de AVG mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven.

Contact

Heb je contact met ons opgenomen, per telefoon, e-mail, het contactformulier, of social media, dan hebben we van jouw gegevens ontvangen. Deze verwerken we om te kunnen reageren op jouw vraag of verzoek. Wij bewaren je gegevens voor maximaal 5 jaar, zodat we je altijd goed van dienst kunnen zijn.

Nieuwsbrief

Als je jezelf hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief, ontvang je deze een paar keer in de maand. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om je informatie te kunnen sturen. De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt om contact op te kunnen nemen, zoals het beantwoorden van vragen of toezenden van documenten. Je ontvangt alleen de mails wanneer jij je hier expliciet voor hebt ingeschreven. Wanneer jij je uitschrijft voor de mails worden de gegevens uit onze database verwijderd.

Offertes & Facturatie

Vraag je bij ons een offerte op, dan verwerken we je bedrijfs- en persoonsgegevens om een gerichte offerte te kunnen sturen. Als je ons een opdracht hebt gegeven, dan verwerken we de gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van die opdracht. Dat zijn in elk geval je naam en e-mailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn om een correcte factuur te kunnen versturen. Bij betaling zullen we bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. We bewaren offertes, facturen en betaalgegevens 8 jaar.

Doorgifte Ontvangers van persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet openbaar gemaakt of aan derden verstrekt, behalve voor zover ze worden opgeslagen op servers, waarvoor wij diensten van derden afnemen. Met deze partijen, binnen en buiten de EER, hebben wij verwerkersovereenkomsten gesloten om je gegevens zo goed mogelijk te beschermen. We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

  • Hosting van onze website
  • WordPress
  • Boekhouder
  • Mailservers
  • Telefoondiensten
  • Betaaldiensten
  • Bezorgdiensten

Wij zullen jouw gegevens niet doorverkopen aan derden.

Jouw rechten

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Voor verzoeken kun je altijd contact opnemen per e-mail via onica@brandenconcept.nl.

Inzage

Je kunt te allen tijde een verzoek doen bij Brand & Concept om jouw gegevens in te zien.

Als je op basis van inzage je gegevens aan wilt laten passen, laten verbeteren, aanvullen, afschermen of verwijderen, kun je hiertoe een verzoek indienen. Klanten kunnen via hun persoonlijke account op de website zelf ook een aantal gegevens aanpassen. Bezwaar Tegen de verwerking van jouw gegevens met als juridische grondslag het gerechtvaardigd belang van Brand & Concept, kun jij bezwaar maken.

Gegevensoverdracht

Mocht jij je gegevens bij een andere aanbieder onder willen brengen, zal ik jouw gegevens verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm die door gangbare digitale systemen te openen is.

Intrekking

Wanneer ik gegevens heb verwerkt op basis van jouw expliciete toestemming, heb jij het recht deze toestemming in te trekken. Dit kan wel gevolgen hebben voor de informatie en diensten die ik je kan leveren.

Klachten

Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben verschillende maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van onze website worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van je computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics. Via deze website worden er cookies van Google geplaatst. De informatie die hiermee wordt verkregen analyseert Google voor ons. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Wij kunnen je niet persoonlijk herleiden. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben Google geen toestemming gegeven de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google is een Amerikaans bedrijf. De verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Google conformeert zich aan de EU-US Privacy Shield principes. De Google Analytics cookies worden 50 maanden bewaard. We hebben alle gegevens geanonimiseerd.

Intercom

We gebruiken intercom om leden en gebruikers van ons platform te voorzien van passende opleidingsinformatie. We leren zo hoe de informatie het beste aangeleverd moet worden afgestemd op je apparaten.

Hubspot

Hubspot ondersteund onze crm en sales activiteiten. We gebruiken dit systeem om onze gegevens van onze klanten beschermd en veilig op te slaan en te gebruiken om contact met je te onderhouden.

Social Media buttons

We willen het je graag zo gemakkelijk mogelijk maken om berichten op deze website te delen. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. De meeste social media kanalen werken met cookies en houden zich aan de EU-US Privacy Shield Van de volgende social media kanalen gebruiken wij de buttons. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.