Download 15 gratis Magazinestyle stockfoto's. Meld je nu aan
DOWNLOAD NU

Eigenwijs en eigen wijsheid

Een business (uit)bouwen betekent beginnen bij het begin. Beginnen bij de identiteit, het fundament. Toen je geboren werd, wist niemand nog wat je zou worden, maar wie je zou worden – je identiteit – stond al vast voor je letterlijk een hap naar zuurstof deed. Hetzelfde geldt voor je business. Eerst een identiteit samenstellen of herstellen en dan door naar groei. Zonder brand, geen business.

Ik ben Onica. Ik geloof dat je met je eigen wijsheid het voor elkaar gekregen hebt het tot dit punt in je ondernemerschap te schoppen. Het punt dat je weet dat er meer nodig is dan je eigen wijsheid om je business nog een stap verder te brengen.

Als je hier terecht bent gekomen, weet ik dat je business drijft, geld verdiend  maar dat je ook weet dat er meer kan met je business. In dit geval ben je aan het juiste adres. Hier op Selluf biedt ik je alles aan wat je nodig hebt, om jeselluf naar dat nieuwe niveau te tillen. Dit platform en deze community is daarom voor ondernemers die willen DOEN: Durven Om Eigenaarschap te nemen en alles uit hun eigen wijsheid te gebruiken om beter te worden.

4 manieren waarop je aan je Brand & Business kunt werken

Selluf hulpbibliotheek

Sluit aan bij de 100+ Selluf Only members en krijg GRATIS toegang tot meer dan 33 freebies.

Krijg hier toegang

Selluf
Business

Word je eigen businesscoach en werk met video en werkboeken uitgebreid aan je eigen business

Ontdek Selluf

Selluf
Ostock

Krijg toegang tot een magazinestyle stockbank met 600+ beelden die om de week wordt aangevuld

Ontdek Ostock voor jou

Brand &
Concept

Werk 1-op-1 met mij en lanceer in 1 dag, 3 of 9 maanden je brand en business en own your brand

Launch je brand
Wilco kersing

Onica is een coach die een enthousiasme heeft waar tien coaches niet tegenop kunnen. Onica weet op een zeer professionele manier, ondersteund met goed materiaal en tools je de ruimte te geven waar je naar op zoek bent als ondernemer.

Wilco Kersing, Kersing interieurarchitectuur en ontwerp
mammablogger

Onica heeft mij laten zien waarom ik echt wilde ondernemen en mij ook in laten zien dat ik het kan. Pittige opdrachten, maar wel begrijpelijk, vlot geschreven en snelle feedback!

Marisca Kenter, Mammablogger